20 Ekim 2021 Çarşamba günü dersi ile ilgili

BKE102 II dersi 4. hafta katılımınız için aşağıda detayları belirtilen 2 farklı etkinlik belirlenmiştir.

1- Topluluklar Buluşuyor (20-21-22 Ekim) *
Trakya Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

* Bu etkinliğe katılım yapmak isteyen öğrencilerimiz için etkinlik alanında konuşlanacak KIZILAY standında bir yoklama dosyası bulundurulacaktır. KIZILAY standını ziyaret edip imza atmanız halinde bir etkinliğe katılımınız kaydedilmiş olacaktır (Stand ziyaretinizde yardıma ihtiyaç duymanız halinde KIZILAY personeli Serpil hanım size yol gösterici olacaktır).
Not: İmza listesi tüm şubeleri içerecek şekilde alfabetik sıraya göre hazırlanmıştır. İmza atarken bu durumu göz önünde bulundurunuz.

2- Çukuroava Üniversitesi Teknokent / TTO / SEM Webinar günleri**
20 Ekim 2021 Çarşamba, Saat 13:30

** Bu etkinlik sahibi tarafından Zoom üzerinde gerçekleştirilecektir. BKE102 öğrencilerinden etkinliğe katılmak isteyenlerin, dahil oldukları şubenin Microsoft Teams'deki ekibi üzerinde etkinlik saatinde açılacak toplantıya katılmaları yeterli olacaktır. Etkinlik, şube sorumluları tarafından ekran paylaşımı şeklinde katılımcılara aktarılacaktır.

Resim

Yukarıda belirtilen iki etkinliğe de katılım sağlayan öğrencilerimize "2 etkinliğe katıldı" şeklinde işlem yapılacaktır.

BKE Dersi Komisyonu
Bu içerik 14.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1550 kez okundu.